miércoles, 18 de noviembre de 2015

Activitat de Gimp

Aquesta activitat, l'he començat amb amb una imatge, després la he modificat per capes: Cada cop que feia una bola del color que volia, la feia en una capa. Així successivament amb les altres. Després comences a posar les barres amb capes diferents i aixi igual amb les altres. Aqui, teniu el dibuix amb el que s'ha modificat


Dibuix sense modificar                                                                Dibuix modificat

domingo, 15 de noviembre de 2015

GIMP

Programa de GIMP
Aquest programa, et permet editar i disenyar imatges, fotografies, logos i animacions. La aplicació, és fa servir més per editar imatges i retocs de les fotografies. Aquí teniu el enllaç per descarregar-lo: https://www.gimp.org/downloads/ Aqui teniu les eines que he fet servir:
Aquí estan les eines on es poden modificar, retallar, pintar, escriure, etc. les imatges, fotografies o objectes.
Aqui està mostrat, com he fet les capes per poder fer el meu dibuix del Gimp.

domingo, 8 de noviembre de 2015

Presentació

Hola sóc la Tània, vaig al Institut Pere Ribot i faig 4t de la eso. Tinc 15 anys i visc a Vilassar de mar. Aquest any he triat 3 optatives de llengües: llatí, Alemany i Anglès. Però em vaig canviar de Anglès per informàtica ja que feia extraescolars d'Anglès. Les meves aficions, són cantar, tocar el piano, veure series coreanes i escoltar el K-pop (korean pop). Encara no he decidit, quin batxillerat faré l'any que ve, tinc dues opcions: Fer el social, o fer el Artístic. M'agradaria fer el Social perquè m'agraden les llengües estrangeres i desprès podria fer la carrera de Magisteri; però també m'agrada el artístic en el apartat de Música perquè m'agradaria estudiar-la i aprendre-la a tocar. Tinc dues germanes una més gran que és diu Cleo i una més petita que és diu Sofia.

Inkscape

L'inkscape, és un programa informàtic que et permet tenir una certa idea sobre el dibuix gràfic, et permet modificar tot tipus de figures i cosos. És gratuït i per tot tipus de ordinadors: Mac OS, Windows i tot tipus de derivats de Unix. Aquí, teniu el enllaÇ per descarregar-lo: https://inkscape.org/en/download Eines del Inkscape:
1. Eina de Seleccionar 2. Eina d'editar nodes 3. Eina d'apropar o Allunyar 4. Eina de crear quadrats i rectangles 5. Eina de crear figures amb volum, 3D. 6. Eina per crear cercles i el·lipsis 7. Eina per crear polígon i estrelles 8. Eina que et permet fer espirals 9. Eina de dibuix fet a mà alçada 10. Eina que et permet fer línies de bèizer i linies rectes 11. Eina que et permet realitzar dibuixos amb cal·ligrafia 12. Eina que et permet escriure (amb la eina de text) 13. Eina que et permet dibuixar amb un esprai 14. Eina que et permet eliminar algunes parts 15. Eina que et permet omplir llocs buits del dibuix 16. Eina que et permet degradar la imatge 17. Eina que et permet seleccionar els colors de les imatges 18. Eina que et permet crear connectors

Logotip

El logotip, l'he fet amb la eina de Crea capses de 3D donant-li la volta perquè et quedin dos triangles oposats d'un al altre. Després amb la eina de cal·ligrafia fas les línies de colors,(pots posar el contorn de les línies de que has fet amb la eina de cal·ligrafia de colors diferents perquè es vegi la diferència entre altres). Després pintes dels colors que vulguis.

Fons

Per fer el fons, he utilitzat la eina de fer polígons, he fet una estrella que sigués de més gran a més petita. Després les canvies de colors i et queden com si fos una neurona.

títol

Primer, he utilitzat la eina de Text posant "PORTAFOLIS Tània Zaragozà", després l'he duplicat i per últim li he donat color, un més fosc que el altre i un altre més clar perquè es vegi el canvi de color.

jueves, 5 de noviembre de 2015

Activitas que he fet amb el Inkscape

1. Gerro
Primer, he utilitzat per dibuixar aquest objecte, ha sigut fer la tapa amb la línes de Béizer, desprès un cop feta la tapa fas el cos. Quan acabes ho pots modificar amb els punts de control que et surten quan cliques. 2. Papallona
2. Papallona 
Primer he utilizat per dibuixar aquest objecte la eina de Elipses; És fan 3 elipses, una en vertical que ocupi mitja fulla aprox, una en horitzontal què és col·locara abans de la vertical. Per últim, has de fer per posar el cap. Fas una altre elipsis al costat de la vertical i despres la duplicas ( amb el contr + D) i les he anat col·locant de manera que quedin com la forma de una ala. 3. Rectangles
3. Rectangles
El primer he utilitzat per fer aquest dibuix, ha sigut la eina de crear rectangles, un cop la tens fet el primer rectangle el vas copiant amb la mida que vas fent els rectangles. Quan has acabat has de treure el contorn i pintar-los de més fluix a mes fosc perquè és vegi la combinació de colors.





4. Fulla
Primer, agafem la eina de llapis i dibuixem una fulla de la manera que ens agradi més. Després, dibuixem a dins una el·lipsis, una graella i una espiral. Per últim la pintes del color que t'agradi més. 5. Ditirambre
Primer, he utilitzar amb la eina de text he escrit El Ditirambre, després m'he posat a la lletra D i amb el contr + la vas pujant; després la dupliques i la pintes d'un color que es pugui distingir. (consell, és millor que facis la primera més fluixa que la segona.)